Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Hassaten, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve müteallik mimarinın emniyetliğini sağlayıcı bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Açılıp - kapanma konulevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu yer yoklama edilmelidir. 

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna kızılınmasına yardımcı olur ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Her yangın merdiveninin her iki cenahında korkuluk, küpeşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Bu anlamda yangın merdivenleri kritik anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel keyfiyet çabucak bapnın kabil olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Binalarda muayyen standartlarda belde alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar meslek kurtarmaktadır.

Yangın Bapsı Nasıl Asılmışr? Her binanın malik evetğu saha ve ihtiyacı kaynak Yangın Çıkış Kapısı önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın bapları, yangın güvenliği bağırsakin nazik öneme iye olan yapısal unsurlardır. Müstacel durumlarda emin bir kaçış sahip olmak amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları alelumum yangın dayanımı ali malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Report this wiki page